Blog

PsyCraft és aki mögötte van

Kik állnak a PsyCraft mögött? Ismerd meg a csapatot!

Szeretnénk bemutatni Nektek a PsyCraft mögött álló segítő szakembereket, akikhez az egyéni konzultációk során fordulhattok.

Elsőként ismerkedjetek meg a PsyCraft ötletgazdájával és alapítójával, Matyi Csongorral. Csongor az ELTE PPK pszichológia szakán végzett 2011-ben, kutatópszichológusként, kísérleti és kognitív pszichológia szakirányon. Oktat, előad, pszichológiát népszerűsít, és a világról alkotott hiedelmeink pozitív megváltoztatásának egyre jobb módjait kutatja.

Íme Csongor arc poetica-ja:

„Úgy hiszem, pszichológusként az a dolgunk, hogy megmutassuk a klienseknek, hol vannak azok az erősségeik, melyekkel megtalálhatják a saját kivezető útjaikat egy-egy nehéz élethelyzetből.

De azt is gondolom, van úgy, hogy egyszerűen csak egy jó szó kell. Vagy éppen egy sem; csak figyelő hallgatás. És megint vannak mások, akiknek tanács kell. Személyisége (is) válogatja… Azt hiszem, inkább nincsenek szabályok, mint vannak.

Még akkor is, ha nagyon szeretünk szabályok között létezni, hiszen így minden sokkal kiszámíthatóbb és biztonságosabb. Amikor van odafigyelés, megértés, elfogadás, empátia, tisztelet… vagyis a szeretet “dobókockájának” különböző oldalai, akkor a kapcsolatban a kapcsolódás ténye kezd gyógyítani.

A hozzám forduló klienseknek abban szándékozom segítséget nyújtani, hogy megismerjék, hogyan kapcsolódhatnak (újra) önmagukhoz.”

PsyCraft – Játszva fejleszd önmagad!
Önfejlesztő applikáció a pszichológia eszköztárával
Teszteld a PsyCraft béta verzióját, használd a már kész funkciókat szabadon:
https://www.psycraft.hu/