Az Önfejlesztők Háza nonprofit alapon működik, célunk, hogy fizikai teret nyissunk a tudatos önfejlesztésnek – Önmagunk megismerésétől a közösségi értékteremtésig.

A nonprofit működésünkhöz tagsági rendszert alakítunk ki, három tagsági típust különítünk el:

Az Önfejlesztők Házában Teret nyitunk a tudatos önfejlesztésnek – Önmagunk megismerésétől a közösségi értékteremtésig.

Három tagsági típust különítünk el:

1. Önfejlesztők Háza Szakmai Közössége
* Terjesszük együtt a tudatosságot és az önfejlesztést! *
Személyes kapcsolódási, teremhasználati lehetőséget, tudásbázist és programokat biztosítunk coachoknak, pszichológusoknak, trénereknek és segítő foglalkozásúaknak. Nonprofit Kft-ként hozzájárulásunk a pályakezdő önismereti szakemberek munkájához – akik az elmúlt egy évben indították a praxisukat – az, hogy az első 3 programjukhoz díjmentes teremhasználatot biztosítunk: foglaláskor a megjegyzésbe jelezd, hogy “kedvezményezett 1/3”.
Az első fizetős foglalás után lehetőség van az Önfejlesztők Háza Szakmai Közösségébe csatlakozni, ami nem jár plusz díjjal, viszont számos lehetőség nyílik programot tartani és a közösségi irodát használni (a korlátozások ideje alatt csak csökkentett létszámban, szakmai és munkaügyben lehet igénybe venni a tereket). Mindezt a Co-working Hetirend tesztidőszakában 2021. februártól -2021. március végéig – a program jellegétől függően – adományos, vagy díjmentes konstrukcióban lehet megtenni, mivel célunk az, hogy teret adjunk a tudatos önfejlesztésnek és minél több közösségi érték jöjjön létre. A Co-working Hetirendről ITT tudsz olvasni.

* Tartozz egy egymást támogató szakmai közösséghez! *
kár önismereti programjaidat szeretnéd szakmai górcső alatt tesztelni, új képzést demózni, kerekasztalt tartani, ha nálunk bérelsz automatikusan lehetőséget kapsz szakmai pop-up programokat tartani, melyekre díjmentesen biztosítjuk azokat a termeinket, amikre nincsen 2 nappal előtte foglalásunk. Ügyfeleinket kérésre minden felületünkön megjelentetjük, külön szakmai csoportot indítottunk a számukra, ez az Önfejlesztők Háza Szakmai Közössége.

2. Önfejlesztő Közösség

* Folyamatos fejlődés – a közösségi iroda, ahol Te is szervező vagy! *
A segítő szakmában végző/végzett pályakezdőket/ induló önismereti programok szervezőit támogatjuk gyakornoki programmal, emellett lehetőséget kapsz nálunk a szárnyaid bontogatására. (Ha szeretnél Stábtag lenni, olvasd el ITT, hogy most hol tartunk ebben.)

* Folyamatos fejlődés – Önmagunk legjobb verziói *
Víziónk, hogy itt megtalálod az álmaidhoz azokat a megvalósító társakat, programokat, a szakmai támogatást és azt az önfejlesztő hozzáállást, amire a legnagyobb szükségünk van ahhoz, hogy Önmagunk legjobb verziói legyünk.

3. Kedvezményezett Partneri Szervezet

* A világ jobbításán munkálkodunk – közösségi értékteremtés *
Díjmentes programokat tartó szervezeteket támogatunk Kedvezményezett Partneri Rendszerben, akik programjaikhoz szintén díjmentesen használhatják a termeinket. Félévente 2 szervezetnek biztosítunk irodahasználatot és központi bázist. Jelentkezés minden év január 31 és július 31-ig lehetséges emailen a szervezet bemutatásával.

* A világ jobbításán munkálkodunk – Mi magunk is *
Alapító tagjaink maguk is sokat önkénteskedtek ilyen szervezetekben, tudjuk milyen az, amikor valaki fizetség nélkül is értéket teremt. Hiszünk a szeretet alapú gazdaságban, ahol az értékadás feltétel nélkülivé válik.

Ha úgy gondolod valamelyik típus illene hozzád, válogass a csomagjaink közül a fenti fülecskékre kattintva!

Érdekel mi történik az Önfejlesztők Háza táján?

Iratkozz fel a hírlevelünkre:

Elérhetőségek

Cím

1066 Bp. Zichy Jenő u. 32. Első emelet bal oldal.

Telefon

Süle Vivien Projektvezető +36 70 312 85 17

Nyitva tartás

Igény szerinti nyitvatartással H - V : 0 - 24

Email cím

Írj nekünk bátran! onfejlesztok@gmail.com