Lemondás

Lemondás módja

Lemondást csak írásban fogadunk el, amit érdemes a megrendelő emaillel egy válaszba csatolni.

Lemondással kapcsolatos irányok

A program megtartása után kiállítjuk a számlát, melyet készpénzzel a helyszínen vagy utalásosan a rendezvényed után 7 napos határidővel tudsz rendezni.

Előre foglalás esetén bankkártyás fizetéssel azonnal a honlapon keresztül fogod tudni kifizetni a termet. (2020 nyár végétől)

Meglévő ügyfeleink számára belsős naptárba előfoglalási lehetőséget biztosítunk. (Ez egy egyszerű Google Calendar esemény létrehozás és az onfejlesztok@gmail.com email címnek a résztvevőként meghívása, ami külön az Előfoglalási naptáré.) Meglévő ügyfeleinknek maximum 6 hónappal biztosítjuk az előre foglalás lehetőségét.

Az előre foglalás+online fizetéseket 3 hónappal előbbre lehet megtenni, így annál távolabbi eseményekre nem fogsz tudni előre foglalni és fizetni, ha új ügyfelünk vagy.

Abban az esetben van lemondás esetén fizetési kötelezettség, ha kint van a foglalási naptárban a foglalásod.

Egész napos, napközbeni és esti bérlések esetén 72 órával a program előtti lemondás esetén kell a teljes árat kifizetni.

Órabérlés esetén 24 órával az esemény előtt lehet díjtalanul lemondani, 24 órán belül a foglalás teljes díját ki kell fizetni.

Olyan foglalások esetén, ahol bizonytalan vagy abban, hogy melyik termet szeretnéd, akkor előjelzésként mindkét alkalmas teremre beírunk és felhívunk telefonon, ha jelentkezik másik ügyfél is ugyanarra a teremre, ugyanarra az időre. A híváskor megkérdezünk, hogy melyik termet fixálod - s ha fixáltad, akkor lemondás esetén is ki kell fizetni a teljes díjat, ha már a foglalás előtti 20 napban vagyunk.

Előre fizetős foglalás esetén bármilyen okból, ha változik a terv, akkor áthelyezhető a program, de csak korlátozottan: akkor, ha 1 héttel előtte nincs foglalás ugyanarra a teremre és időre + a foglalás kifizetésétől számított 3 hónapon belüli az új időpont.

Helyszíni fizetésnél (egész napos, esti és napközbeni bérlésekkor) ugyanez az áthelyezési lehetőség 3 héttel a program előtt lehetséges.

Pándémiás helyzet, ha lesz, akkor meghosszabbítjuk a program áthelyezésének lehetőségét annyi idővel, amennyi ideig tart majd a korlátozás.

Új időpontot foglalok