Házirend

Örülünk, hogy tervezed a látogatást hozzánk, vagy már jártál nálunk, és áttekinted a rád vonatkozó Házirend leírást.

Az Általános Házirend betartása mindazon személyekre kötelező érvényű, akik belépnek a földszinti kapun.

A Bérlői Házirend minden foglalást jelző és igénybe vevő ügyfelünkre vonatkozik.

A Közösségi Iroda Házirend minden co-workernek (közösségi iroda bérlőnek/ vendégnek és látogatónak) szól, aki hozza a laptopját és Velünk egy térből dolgozik.

Kérlek olvasd át figyelmesen a Rád vonatkozó Házirendet, hogy együtt teremtsük meg a tiszta, hatékony és fókuszált munkavégzés terét, s pozitív élményekkel tele térhessenek haza programjaid résztvevői is! 🙂

Általános Házirend

  1. A folyosókon csendben közlekedj, a beszélgetéseket a foglalt termedben, csukott ajtónál tedd meg.
  2. A termekben az étkezést (főleg a morzsázós-csepegős ételeket) kerüld. Ha mégis szóródna valami, akkor a konyhában találsz lapátot és seprűt. (Nem minden csoportváltáskor tudjuk garantálni a takarítást, ezért megköszönjük, ha te is felelősen állsz a termekben való étkezéshez.)
  3. A hűtőből a program után kérlek vidd magaddal a romlandó ételedet, ha a közösben hagysz valamit kérlek csak tartós rágcsálnivaló legyen, ha fel van bontva tedd dobozba (konyhában találsz) és írd rá, hogy közös!
  4. Az itt felejtett tárgyaidat az +36703128517-es számon keresheted, kérlek mihamarabb gyere érte. 3 havonta kidobjuk az itt felejtett műanyag vizes palackokat és évente a talált tárgyakat is lomtalanítjuk.
  5. A folyosók és a termek falaira plakátot, szórólapot, stb. kérjük, ne ragassz! A meglévő hirdetési felületek használata rendszeres bérlőinknek lehetőség, azzal kapcsolatban kérlek írj emailt.

Feltöltés alatt.

Bérlői Házirend

Köszönjük, hogy az Önfejlesztők Házát választottad programod helyszínéül! A Ház és a programod zavartalan megtartása érdekében ismerd meg Házirendünket!

Feltöltés alatt.

Érkezés

Feltöltés alatt.

Távozás

Feltöltés alatt.

Közösségi Iroda Házirend

Feltöltés alatt.

Van-e még más a Házban? (napi nézetes naptár)

A lenti naptárban a foglalt termek mellett az éppen bent tartózkodó co-workerek (közösségi iroda tagok) létszámát is láthatod.

Érdekel a közösségi iroda lehetőség? Dolgoznál más önfejlesztőkkel?

Szeretnél a közösségünkhöz tartozni? Nézd meg Tagsági rendszerünket!

Három tagsági típust különítünk el:

  1. Önfejlesztők Háza Szakmai Közössége
  2. Önfejlesztő Közösség
  3. Kedvezményezett Partnerek

Érdekel, mások hogy érezték magukat nálunk? Olvasd el az ajánlásaikat Facebookon!

Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan foglalhatok?
A Termeink-Foglalok menüpont alatt a teremfoglaló lapot kitöltve tudsz foglalni.
Hol tudom megnézni, hogy mikor szabad a terem?
A Teremhasználat oldal alján találod a naptárat: onfejlesztok.hu/teremhasznalat/#naptar
Mennyi idővel előtte lehet lemondani egy foglalást?
Az online megrendelt és kifizetett foglalást csak áthelyezni lehet a megrendeléstől számított 2 hónapon belüli időpontra. Előre ki nem fizetett foglalásokat órabérlés esetén 24 órával, minden más esetben 48 órával előtte kell lemondani. Ha ezen belül mondod le, akkor ki kell fizetni a terem teljes árát.
Hol találom az Önfejlesztők Házát?
1066 Bp. Zichy Jenő u. 32. szám alatt találsz minket, a kapucsengőnk 64-es, viszont foglalásodba automatikusan megkapod a kapukódot és fent a bejárati ajtó nyitásának lépéseit, így önállóan tudod igénybe venni a foglalt termet, amit előkészítettünk neked.
Van recepció? Fog valaki fogadni engem érkezéskor?
Nincs, első bérlésedkor mindig távolról segítünk, a legtöbb információt megkapod emailen és telefonon. Az ügyfeleid fogadásáért te felelsz, kérlek vedd figyelembe, hogy neked kell beengedni őket.
A terem elhagyásakor lesz ott valaki?
Mivel nagyon egyszerű a zárás, ezért késő estig tartó programok esetén nem szoktunk végig maradni, a program előtt beszéljük át, hogy mi az az 1-2 dolog, amire ügyelni kell. Első bérlésed után már a közösség tagjaként tekintünk rád, érezd otthon magad. 😉
Milyen felszereltségű a konyha és a vizesblokk?
A Termeink menüpont alatt találod a Konyha és a Vizesblokk képére kattintva a részleteket. 3 db Wc és felszerelt konyha található a Házban. A konyhai gépek használatáról videót is találsz ott. Kérlek a kávégépet csak a videó megnézése után üzemeltesd!

Maradt még kérdésed/ javaslatod/ szeretnél visszajelzést adni? Írj nekünk!