Kuremszki Andi

ELÉRHETŐSÉGEK

BEMUTATKOZÁS

“Mire megtudtam, hogy lehetetlen, megcsináltam” – ez a mottóm.
Célba érni, a pozitív tulajdonságokra és az erőforrásokra koncentrálni, élményt szerezni, számomra ez a siker alapja.
Hiszek abban, hogy amikor a fejlődési, fejlesztési folyamat önmagában élmény, az eredménye is gyorsabban és hatékonyabban jelenik meg.
Coachként és trénerként elsődlegesen személyközi és vállalati kommunikáció fejlesztéssel, stratégia tervezéssel foglalkozom.
Szervezetfejlesztési és coach munkámban a klasszikus tréning elemeken túl a projekt gondolkodás (LEAN? projektmenedzsment) felhasználói élmény, a UX Design kerül középpontba egyéni, szervezeti és akár termék szinten is.
Közgazdász, mentálhigiénés szakember vagyok, 2006-ban, több, mint 15 év gazdasági tapasztalattal a hátam mögött kezdtem el szervezetfejlesztéssel, tréningek fejlesztésével és vezetésével, egyéni és teamcoachinggal foglalkozni, bejegyzett igazságügyi mediátorként konfliktusok békés rendezését támogatom.
Mire jó a konfliktus? Hogy legyen baj helyett a szervezet barátja, a fejlődés záloga?
A jól kezelt konfliktusok építik a szervezeti kultúrát, támogatják az eredményességet és fejlesztik a kommunikációt.
Vegye igénybe a szolgáltatásokat (nettó összegek):
  • Konfliktuskezelő tréning 16 óra (4 x 4 óra) – 200.000 Ft
  • Közvetítés felek között – munkatársak, beszállítók, vevők közötti gazdasági, személyes konfliktusok kezelése, a megkötött megállapodást a bíróság elfogadja, 3 alkalom (2 x 1 óra, 1 x 3 óra) 120.000 Ft
  • Mi a komfortos? – kisebb csoportokon, osztályokon belüli mindennapi konfliktusok megoldása 4 órás workshop keretében, 100.000 Ft
  • Milyen ember vagy? – személyiségtípusok és kezelése, 8 óra (2 x 4 óra tréning) 120.000 Ft