Katona Zoltán

ELÉRHETŐSÉGEK

zoltan@homing.hu

+36703878702

 

Az embereknek kiemelt szerepük van a vállalkozásokban, mivel ők hozzák létre és működtetik a cégeket. Ezért a legnagyobb értékük a cég szempontjából az, hogy jól vannak, egészségesek és boldogok. A stressz és a bizonytalanság mindennapos kihívásokat jelenthetnek a munkahelyen, és ezek negatív hatással lehetnek az egyének teljesítményére és az egész szervezetre.

Amikor az emberek jól vannak, képesek hatékonyabban dolgozni, kreatívabb megoldásokat találni és jobb döntéseket hozni. Az egészség és a jóllét fenntartása kulcsfontosságú, mert ha valaki nem tud gondoskodni saját magáról, akkor nehezebben tudja megfelelően teljesíteni a munkáját és az élet egyéb területein sem.

A segítségkérés és a támogatás igénylése nem gyengeség, hanem bölcs döntés. Senki sem képes mindent egyedül megoldani, és nem szabad szégyellni vagy félteni attól, hogy segítséget kérjünk, ha szükségünk van rá. Én abban tudok segítséget nyújtani mint mentálhigiénés szakember, hogy felismerjük és megértsük a stressz okait, fejlesszük a stresszkezelési és kommunikációs készségeinket, valamint megtaláljuk az egyensúlyt a munka és a magánélet között.

Az egészség és a jóllét a vállalkozás legnagyobb értéke, mert ha az emberek jól vannak, az pozitív hatással van a munkakörnyezetre, a csapatmunkára és a vállalkozás eredményességére. Az egészséges munkahelyi környezet elősegíti az alkalmazottak elégedettségét, motivációját és teljesítményét. Emellett az egészséges és kiegyensúlyozott vezetők képesek inspirálni és motiválni a csapatukat, elősegítve a hatékony munkavégzést és a pozitív munkahelyi légkört.

Fontos megérteni, hogy a gondoskodás önmagunkról nem önzés vagy luxus, hanem befektetés a saját és a vállalkozásunk jövőjébe. A cégeknek is érdekük, hogy az alkalmazottaik egészségesek és elégedettek legyenek, mert ez hozzájárul a hosszú távú sikerükhöz

Összességében tehát az emberek, azaz te magad és munkatársaid a cég legnagyobb értéke. Gondoskodni magadról, támogatást kérni és segítséget nyújtani másoknak nemcsak az egyéni boldogságodat és sikeredet szolgálja, hanem a vállalkozásod és az egész munkahelyi közösség javát is szolgálja.

2 mondatos leírás:

“Homing: Az önirányítás ereje, mely az ember jóllétén keresztül a munkahelyi teljesítmény növekedéséhez vezet.”

“Homing arra ösztönöz, hogy az önirányítás által megtaláld a belső egyensúlyt és boldogságot, ami közvetlen hatással van a munkahelyi teljesítményedre és sikeredre.”

Konzultációs díjak:

egyéni: 15.000 Ft + áfa/óra

csoportos 3 – 10 fő: 5.000 Ft+áfa/óra/fő