Jánossy Bence

ELÉRHETŐSÉGEK

Szervezetpszichológus, szervezetfejlesztési tanácsadó, cselekvésorientált egyéni, csoportos- és team coach, senior tréner, monodráma terapeuta, pszichodráma vezető jelölt, autogén tréning csoportvezető vagyok. A Magyar Pszichodrama Egyesület vezetőségi tagja, a Szociodráma Szekció vezető helyettese.

Az emberi és szakmai tartásomat három vezérelv biztosítja a bölcsesség, az igazság és a szeretet elve.

Rendszerben személem a világot, ezért a bölcsesség számomra egyrészt tudást jelent, másrészt a az információk közti összefüggések ismeretét, illetve használatát, mert a tudás cselekvésbe fordítva válik értékké.

Az igazságot kutatom. Tizenöt éves szakmai és önismereti utam tapasztalata, hogy valódi eredményeket úgy lehet elérni, ha őszintén tekintünk a tükörbe elindulás előtt, és ábrándok helyett a valóság vezeti tetteinket.

A szeretet számomra nem egy romantikus, elvont fogalom, hanem a túlélés záloga. Üzleti ertelemben is. Pozitiv erzelmek elengedhetetlenek ahhoz, hogy egymáshoz, egy jó úgyhoz vagy akár egy üzleti célhoz kapcsolódjunk. A XXI. század pedig a biztonságos kapcsolódásról, és e kapcsolatok működtetéséről szól.

Ezek fényében munkám lényege:

  • biztos tér tükre
  • hol tetteid medrében
  • valód feltámad

Ár: megegyezést követően kerül megállapításra

Bence Jánossy
Psychologist
Individual and Team Coach
OD – L&D Consultant