Testimonials

"Egy szuper inspiráló hely, inspiráló emberekkel! Közösség, tudás, fejlődés és gyönyörű terek amik mindezt befogadják! Hálás köszönet, hogy ezt létrehoztátok, és hogy egy ilyen közösséget és ennyi önfejlesztéssel kapcsolatos lehetőséget teremtetek, hatalmas érték!"
Testimonial Image
Kún Zsófia
“Az Önfejlesztők Háza számomra egy olyan tér, ahol az emberek, a közösség nyitottsága, kedvessége, fejlődési és fejlesztési vágya egy kellemes, meghitt hangulatot teremt. Itt mindig mosollyal fogadnak és őszinte érdeklődéssel fordulnak hozzám. Nem utolsó szempont az sem, hogy a nagy terem fényes és ár szempontjából is nagyon kedvező!”
Testimonial Image
Nagy Andrea
"Szeretem az Önfejlesztők Házát, mert kedvesek a kollégák, jó itt lenni a barátságos terekben és nem mellesleg, a bérleti díjak is hihetetlenül kedvezőek!"
Testimonial Image
Huszti Sándor
“Szervezetpszichológusként, business coach-ként és szakmai vezetőként azért ajánlom az Önfejlesztők Házát, mivel olyan közösség létrehozásán dolgozunk, ahol valódi tapasztalattal és szakértelemmel rendelkező coach-ok, trénerek, tanácsadók és pszichológusok számára biztosítunk teret szolgáltatásaik megismertetésére, valamint szakmai identitásuk kifejezésére.”
Testimonial Image
Kertész Lilla

TESTIMONIALS

What Client Says About Us