Seprényi Viktória

ELÉRHETŐSÉGEK

seprenyiviktoria@gmail.com

KÜLDETÉSEM

Lehet, hogy ez fura lesz, de magammal kezdeném.

A saját személyes célom egy kiteljesedett, önazonos, mély ÉLET élése, amit nem a lájkok számában mérek, hanem a szívem legmélyén lévő érzésekben. A saját hangom meghallása és a bátorság, hogy erre a hangra merjek is hallgatni, legyen szó bármilyen életterületről.

Az erre való törekvés az alapja annak, hogy tudjak miből adni, tudjak hiteles példa lenni. Ha megéltem jót, rosszat, bátorságot, gyávaságot, örömöt, szomorúságot, tökéletlenségben, hibátlanságban, elesve, hibázva, de mindig felállva, tanulva.

A küldetésemnek érzem, hogy az edzés és a coaching segítségével átadjam annak az életszemléletnek a bástyáit, amelyeket a fenti dolgoknak köszönhetően megtanultam.

Ennek az egyik legfontosabb eleme, hogy képessé válj úgy tekinteni a gyengeségeidre, a buktatókra, ahogyan a főhős tekint a mesében az akadályokra. Hogy ne a receptre kapható egyen-megoldásokra alapozd az életed, hanem előhozd magadból a saját mesédet, a saját válaszaidat.

A folyamat másik kulcseleme pedig, hogy a fizikális és mentális gátjaid áttörésével ráébredj a saját erődre és átéld a FEJLŐDÉS örömét.

Mert amikor megcsinálsz valami olyat, amit korábban nem tudtál és akár nem is gondoltad volna, hogy neked valaha sikerülhet, az az egyik legfelemelőbb érzés az életben!

Olyan élmény ez, ami képes felülírni az önmagadról, a képességeidről és a jövődről alkotott képedet. 😉

HOGYAN KAPCSOLÓDOM AZ ÖNFEJLESZTŐK HÁZÁHOZ?

Mindannyian „kaméleonok” vagyunk, azaz olyanná válunk, amilyen emberekkel a legtöbb időnket töltjük. Ezért éltem a lehetőséggel, hogy egy olyan friss, pozitív közeghez kapcsolódjak, ahol fejlődésorientált, nyitott emberekkel tölthetek időt, stábtagként pedig kölcsönös segítségnyújtás, támogatás keretén belül működhetünk együtt. 🙂

ÁLTALAM TARTOTT PROGRAMOK

seprenyi01
seprenyi02

BŐVEBB LEÍRÁS A PROGRAMOKRÓL:

Te is reggeltől-estig a laptop előtt ülsz?

Vagy épp folyamatosan talpon vagy és találkozóról találkozóra sietsz?

Veled is gyakran megesik, hogy a nap közepe fele kezd teli lenni a fejed, csökken a hatékonyságod, mégis nehezen tartasz szünetet?

Hiába imádod a munkádat, ilyenkor jó lenne megnyomni egy „RESET” gombot magadon, felfrissülni, és újult erővel visszatérni, nem igaz?

Én is ismerem ezt az érzést…

De ismerem azt is, amikor az edzés képes arra, hogy egy üres szobát kiforgasson a 4 sarkából, és a mozgás által egy új gondolati síkra, új dimenzióba helyezzen.

Angolosan szólva:

 „Motion creates emotion.” 🙂

Bármerre is visz az utad a nap további részében, amikor azt érzed, hogy tiéd a világ, egyszerre vagy nyugodt, mégis izgatott és tettre kész, abból csak fantasztikus dolgok tudnak kisülni. 😉

Az edzésnek már önmagában is óriási ereje van, azonban ha mindezt az önfejlesztő technikák erejével kombináljuk, akkor az eredmény garantáltan egyedülálló!

Ezt a programot kifejezetten olyan fejlődés orientált embereknek állítottam össze, mint amilyen te magad is vagy.

8 hetes ciklusokban dolgozunk együtt, ahol a fittségi céljaid mellett az életed aktuális fő céljának elérésére is ráhangolódunk. Mindezt az edzésprogramba beépített kreatív, izgalmas önismereti gyakorlatok és az érzékszervek játékának segítségével fogod átélni, hogy minden alkalom után magabiztosan, energikusan, és feltöltődve haladhass tovább az utadon.

Milyen előnyökre tehetsz szert a program által?

További információk, jelentkezés díjmentes első alkalomra:

[]
1 Step 1
Írj nekem!
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right