Ormándi Erna

ELÉRHETŐSÉGEK

ormandierna@gmail.com

KÜLDETÉSEM

🙂

HOGYAN KAPCSOLÓDOM AZ ÖNFEJLESZTŐK HÁZÁHOZ?

Stábtagként dolgozom itt, 2019. novembertől a közösségi irodában és egy olyan közösséghez tartozom, ahol dolgom van. Olyan közegbe kerültem, ahol végre érzem, hogy igazán az enyém. Néha én engedem be az ügyfeleket és az Önfejlesztő Közösség számára tudatosságfejlesztő előadásokat és tréningeket tartok.

ÁLTALAM TARTOTT PROGRAMOK

Ébredező

Interaktív előadás, ami felráz a beragadt élethelyzetedből. Van kiutad és választási lehetőséged megszabadulni a gyermeki sérüléseidből és teljes felelősséget vállalni az életedért! Mered vállalni a kockázatot? Látod, hogy van választási lehetőséged?

Ezen az előadás-sorozaton a saját példáimon keresztül meríthetsz erőt, inspirációt és új szemléletmódot a változtatáshoz. A csoportos előadások mellett egyéni ülések által segítek ledönteni a képzelt vagy valós korlátaidat.

Látásjavító tréning

Fejlesztő program a külső és belső látásért. Szemünk a legfontosabb érzékszervünk, azon keresztül képet alkotunk a világról. Szemünk nem csak befogadja a fényt, hanem kifelé is sugározza és ez a kisugárzás által láthatóvá válik, hogy kik vagyunk valójában, mert a szem a lélek tükre.

Amit a kurzuson kapsz:
– elméleti tudást a szem fénytörési hibáiról, felépítéséről
– könnyen elsajátítható gyakorlatokat, amik pozitív változást hoznak a látásélességben, az izmok erősödésében és alkalmazkodóképességben
– lazító relaxációs gyakorlatok
– szemmasszázs elsajátítása
– nézőpont váltást és inspirációt
– tájékoztatást a szem egészségét megőrző helyes táplálkozásról, vitaminokról
– házi feladatot

A programot ajánlom azoknak, akiknek valamilyen szemproblémájuk van és szeretnének tenni, azért hogy jobban, tisztábban lássanak.
Azoknak, akik a modern életstílus miatt túl sokat ülnek a monitor képernyője előtt, mesterséges fényviszonyok között.

8 év szakmai tapasztalattal rendelkezem optikusként, látszerészként. A csoportok 5 fő részvételével indulnak, max létszám: 12 fő, a 2 órás program ára: 5.000 Ft.

Ha érdekel bármelyik program, kérlek jelezd az ormandierna@gmail.com címen.

Várlak szeretettel!