Nagy-Manu Attila

ELÉRHETŐSÉGEK

nagymasszazs@gmail.com

KÜLDETÉSEM

Feltöltés alatt!

HOGYAN KAPCSOLÓDOM AZ ÖNFEJLESZTŐK HÁZÁHOZ?

Feltöltés alatt!

KEZELÉSEIM

[]
1 Step 1
Írj nekem!
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Aromaterápiás masszázs

essential-oils-1433694_1920

Az aromaterápiás masszázs a lágyságról és az ellazulásról szól. Az illóolajok elsősorban a bőrbe, a bőr felszíni rétegeibe eljutva fejtik ki jótékony hatásukat. A bőrt belülről táplálják, regenerálják. Feszesíti a bőrt, segít fenntartani jó állapotát, rugalmasságát, valamint bőrmegújító hatása van.

A masszázs relaxáló, stresszoldó hatású, javítja szervezetünk ellenálló képességét, erősíti az immunrendszerünket azáltal, hogy teret enged az öngyógyító folyamatoknak. Az illóolajok tulajdonságai: nyugtató, relaxáló, stresszoldó, fertőtlenítő, baktériumölő, gombaölő, vírusölő, vizelethajtó, görcsoldó, fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő hatásúak. A masszázshoz használt bázisolajokba kevert illóolajok intenzív hatást gyakorolnak testünk energia,- meridián rendszerére, auránkra, csakráinkra. Minden csakrához megfelelő jellegű illat, életfeladat, szín, stb. tartozik. Az illataromákkal, a nagyon finom rezgéseikkel, erőteljesen tudunk hatni a finomabb testeinkre, amely visszahat és javítja a fizikai testünk állapotát.

Holisztikus szemléletű test,- és lélekmasszázs

látni

A lélek üzenetei, fel nem oldott traumák a testben, az izomban csomókként, feszülésekként elraktározódnak. Ezek a blokkok speciális fizikai, és verbális oldásával nemcsak a testi, hanem érzelmi, lelki terheinktől megszabadulhatunk. Ami fontos, hogy a Vendég tevékeny részese a kezelésnek, és tudatos döntéseivel segíti a saját fejlődését, önismereti útját, azáltal, hogy a test jelzéseinek a feltárásában közelebb kerül Önmagához.

  • Tudatosulnak a bennünk zajló testi és lelki folyamatok
  • A változás, a feloldódás, fejlődés mind testi, lelki szinten megtörténik
  • Életigenlőbb, energikusabb, céltudatosabb életvitel
  • Növekszik a betegségekkel szembeni ellenálló képesség
  • Önismereti jellegű: saját motivációinkra, mintáinkra, félelmeinkre, ragaszkodásinkra való ráeszmélés, majd ezek tudatosítása utáni teendők, hogy egy teljesebb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb életet élhessen

Kényeztető mézes masszázs

pxfuel.com

A kiváló minőségű méz gyógyító erejét hasznosító módszer, mely a szervezet tisztítására, méregtelenítésére, a  test és lélek teljes feloldására, ellazítására képes. A méz vitamin és ásványi anyag tartalma mélyen bejut a bőrbe, a salakanyagokat pedig kiszívja és magába gyűjti (amit a masszázs végén eltávolítunk). A salaktalanító tulajdonsága az egész szervezetre kihat, így például az immunrendszert is erősíti, nagyon jó gyulladáscsökkentő és izomlazító. Ezért a szakemberek kiegészítő gyógymódként ajánlják reumásoknak, a számítógép mellett dolgozóknak izomlazítóként, sőt egyes vélemények szerint még a krónikus fejfájást is csillapítja.

Speciális simító, vákuum képző fogásokkal történik a teljes test masszázsa. A mézet miután bemasszíroztam a bőrbe, 15 perc pihentetési időt hagyok, hogy kifejtse a teljes hatását, ezen idő alatt a kéz és a talp masszázsa történik. A méz eltávolítása egy meleg vizes lemosással történik, ami még jobban ellazítja a testet és a lelket. Bársonyos, puha, finom, megtisztult bőrrel leszünk gazdagabbak. Ezt a kényeztető, lazító, relaxáló, feltöltő kezelést a téli időszakban nagyon ajánlom mindenkinek.