Fodor István

ELÉRHETŐSÉGEK

KÜLDETÉSEM

Küldetésemnek tekintem olyan oktatási rendszer kidolgozását, amelyben az ember képes lehet megtanulni, elsajátítani bármilyen tudást, ami az boldog, sikeres, örömteli élethez szükséges, akkor is, ha nincs pénze. Nem lehet a pénz a gátja a fejlődésüknek. Ezáltal egy tudatosabb boldogabb világ létrejöttében építő jelleggel szeretnék közreműködni.

Projektjeim mindegyike szorosan kapcsolódik küldetésemhez! Aki a projektjeimhez kapcsolódik, az részt vesz a küldetésem megvalósulásában. Időmet azokkal töltöm, akikkel közös úton járunk céljaink megvalósításában.

HOGYAN KAPCSOLÓDOM AZ ÖNFEJLESZTŐK HÁZÁHOZ?

Egy olyan önfenntartó co-working irodát és közösséget álmodtam meg, ahol fejlesztő tevékenységet végező szakemberek és közösségszervezők kezdenek munkájukhoz, programjaikhoz és előadásaikhoz alkalmilag bérelhető helyiséget keresnek.

Az Önfejlesztő Közösség tagja mindenki, aki megfordul a Házban és a Szakmai Közösség része mindenki, aki bérlőként, stratégiai partnerként, küldetéstársként vagy támogatóként van jelen.

Olyan emberekkel tartok kapcsolatot, akik fejlődni akarnak és tesznek is érte. A közösség pozitív, emelő hatása segítenek a tagjainak a fejlődésben, példa és iránymutatással. Olyan embereket keresünk, akik fejlődni akarnak és tesznek is a fejlődésükért.

Ha még nem tudod, hogy mit, de szeretnél közösen utánajárni, vagy már tudod, hogy mit szeretnél hozzátenni a küldetésünkhöz és alig várod, hogy megvalósuljon vedd fel a kapcsolatot velünk!

TOVÁBBI PROJEKTJEIM

Előre mutatónak tartom azt, ha minden ember összegzi dolgait, projektjeit, gondolatait és transzparensen vállalja azt. Minden pillanat egy új valóság, ami folyamatosan változik. Az ember gondolatai cselekedeti is változhatnak új információk birtokában. Az ember az amit tesz! Próbálok minél kevesebbet ítélni, – emberi agyi sajátosság – és megbocsátani, mert a múlton változtatni nem lehet, de a jövőnket most írjuk.
Az ilyen dokumentumok egyfajta “kapcsolódási kézikönyv” is lehetne két ember között… Ha te is írsz ilyet akkor hatékonyabb.