Életszerepeink – év eleji lendület
09:00-12:00 - 2020-01-11

A múlt heti Életkerék workshop után inspirálódtam, hogy érdemes ezt is kicsit jobban kibontani, így folytatódik az Év eleji lendület programsorozat!

Bizonyára neked is van több szereped az életedben. Nem csak szüleid gyermeke, barátaid és párod társa vagy, hanem még számos másik szerepben is megnyilvánulsz. Lehetsz, vállalkozó, alkalmazott, vezető, táncos, festő, zenész, tréner, tanító, sportoló és számos más szerep keveréke.

Ez tesz bennünket egyedivé.

Te mennyire kezeled tudatosan az adott szerepeidet? Elég időt töltesz egy adott szerep betöltésével? Például vállalkozó létedre eleget törődsz a gyermekeiddel? Vagy trénerként eleget foglalkozol a kapcsolatépítéssel, tervezéssel?

Életszerepeink ismerete legalább annyira hangsúlyos, mint ismerni azt, hogy a különböző életterületeinken hogyan állunk. Ezen a workshopon vizuálisan is megjelenítjük a jelenlegi szerepeinket és a vágyott állapotot. Konkrét tippeket kapsz ahhoz, hogyan egyensúlyozd ki a szerepeidet és hidald át a valós és vágyott állapot közötti különbséget és hogyan tűzz ki olyan célokat szerepeid megélésére, amik segítik a vágyott állapot elérését.

Ha szeretnél csatlakozni, várunk szeretettel 2020.01.11-én, 9-12 óráig. A részvétel díja 5000 forint, melyet a helyszínen készpénzben tudsz rendezni. Kérlek regisztrálj előre a "Jelentkezés" gombra kattintva, mert csak akkor tudunk fogadni, ha ezt kitöltötted.

A workshopot az Önfejlesztők Háza vezetője, Süle Vivien tartja. Olvassátok bemutatkozóját:

"Trénerként és facilitátorként több ízben tartottam már képzéseket időgazdálkodás, személyes pénzügyek és kommunikációs témában. Küldetésem az, hogy minél több gyakorlati önfejlesztő eszközt ismertessek meg trénerekkel és más segítő szakmában dolgozóval, amiket egyéni üléseiken is alkalmazhatnak. Szeretném, ha Magyarországon minél több közösség jönne létre, akik egymásnak erős érzelmi köteléket és a gyakorlatban jól használható mintákat adnak át mindennapi kihívásaik megoldására."

Mivel fontos számomra az elérhető önismereti tudás, így ha ez az összeg gondot okoz, kérlek írj emailt az onfejlesztok@gmail.com címre, találunk rá megoldást! Kattints a "Jelentkezés" gombra!

 

Exportálom

Meg is oszthatod