Coach Café – Vizuális mi miCSODA (bővítsd a tréneri eszköztárad)
08:50-12:00 - 2020-03-09

Kérlek jelezd a részvételedet jobb oldalt (vagy mobilnézetben lent) a Jelentkezés gombra kattintva!

Két hetente hétfőnként, 9-12 óra között várunk szeretettel minden szakmabelit, aki szeretne közösséghez tartozni, szaktudását másokkal megosztani, egy finom kávé mellett kapcsolatot építeni és megismerni egy olyan teret, ahol a tudatos önfejlesztésre az egyéni fejlődéstől a közösségi értékteremtésig van lehetőség.

Napi témánk: Vizuális mi miCSODA

Hogyan segíthetik a vizuális módszerek a munkádat trénerként, facilitátorként vagy coachként?

Hatalmas papírok a terem szélén, filctollakkal zsonglőrködő és lázasan körmölő rajzolók, flipchartok, post-itek, meetingeken és workshopokon felbukkanó nagy, színes ábrák… Mind a rendezvényszervezésben, mind a szervezetfejlesztésben virágkorukat élik a különböző vizuális módszerek. Talán már Te is találkoztál TED előadásokat summázó rajzos poszterekkel, termékfejlesztési és stratégiai roadmapekkel, csoportmunkát segítő, tetszetős template-ekkel, és ha flipchartot használsz, valószínűleg Te is alkalmazol már néhány eszközt. Ezen az interkatív előadáson mindennek a mélyére ásunk. Megtudhatod:

  • Hogyan is működnek, milyen célt szolgálnak a különböző vizuális módszerek?
  • Milyen különböző műfajok léteznek, és ezek mire jók?
  • Milyen módszereket, technikákat érdemes neked is elsajátítanod?

Vendég előadónk Livits Réka, szkeccs-szakértő, grafikus jegyzetelő & vizuális facilitátor, aki egy izgalmas bevezetőt hoz az emberek- és szervezetek fejlesztését szolgáló vizuális módszertanok világába! Olvassátok bemutatkozóját:

"Szenvedélyem – és hivatásom, életformám – a kreativitás. Grafikus jegyzetelőként láthatóvá teszem a láthatatlant – vagyis előadásokon, konferenciákon, workshopokon és egyéb rendezvényeken vizuális szinkrontolmácsként dolgozom: rajzban örökítem meg az elhangzottakat. Vizuális facilitátorként színes, kreatív eszközökkel segítek csoportoknak a hatékony munkában, együttműködésük fejlesztésében, céljaik elérésében. Szkeccs-szakértőként pedig meg is osztom kreatív eszköztáram: képzéseket és műhelyeket tartok, melyek során bárki könnyedén elsajátíthatja a rajzos jegyzetelés – vagyis a szkeccselés – technikáját."

Ha szeretnéd, hogy legyenek még ilyen események kérlek adománnyal járulj hozzá a hely fenntartásához. A részvétel csak regisztrációval lehetséges, a terem befogadóképessége korlátozott!

Kérlek jelezd a részvételedet jobb oldalt (vagy mobilnézetben lent) a Jelentkezés gombra kattintva!

Önfejlesztők Háza Szakmai Közössége

Szeretnénk az egyéni szakmai fejlődésedet tudatosan támogatni. Szeretnénk ha "szakmai éned" mellett teljes valóddal képviselnéd mindazt, amit fontosnak tartasz. Szeretnénk, ha értékeiddel, szenvedélyeddel, kreativitásoddal vennél részt a közös együttműködéseinkben. Ehhez biztosítunk neked teret az Önfejlesztők Háza Szakmai Közösségében! Legyen szó networkingről, a te területed bemutatásáról a negyedéves nyílt napunkon, vagy a fel-felbukkanó szerelemprojektjeidről - teret és megvalósító társakat találsz ezeknek a megmutatására a közösségi irodánkban.

Kérlek jelezd a részvételedet jobb oldalt (vagy mobilnézetben lent) a Jelentkezés gombra kattintva!

Program időbeosztása

  • 08:50 - 09:15 : Érkezés, kávézás
  • 09:15 - 09:45 : Business Networking
  • 09:45 - 10:00 : Szünet
  • 10:00 - 11:30 : Napi téma
  • 11:30 - 12:00 : Kérdések, kötetlen ismerkedés

Exportálom

Meg is oszthatod