Coach Café – Megnyerő online megjelenés trénerként
08:50-12:00 - 2020-02-24

Kérlek jelezd a részvételedet jobb oldalt (vagy mobilnézetben lent) a Jelentkezés gombra kattintva!

Két hetente hétfőnként, 9-12 óra között várunk szeretettel minden szakmabelit, aki szeretne közösséghez tartozni, szaktudását másokkal megosztani, egy finom kávé mellett kapcsolatot építeni és megismerni egy olyan teret, ahol a tudatos önfejlesztésre az egyéni fejlődéstől a közösségi értékteremtésig van lehetőség.

Napi témánk: Megnyerő online megjelenés

Te is olyan szakember vagy, aki egy igazi profi a saját szakterületén, de az online megjelenésed kezdetleges, amatőr? Szeretnéd, ha a profizmusod a vizuális kommunikációdban is megjelenne?

Mindenki arról beszél, hogy hogyan marketingezz, (ami tényleg fontos!) de a megjelenésről kevesebbet lehet hallani. Pedig egy trénernél az online megjelenés olyan, mint a fogorvosi várakozó. Ha nem bizalomgerjesztő, elijeszti a lehetséges ügyfeleket.

Ha abban a helyzetben vagy, hogy nem szeretnél pénzt kiadni grafikusra - (és marketingesre?), de mégis szeretnéd egyszerűen kialakítani megnyerő online jelenlétedet, akkor ez a Coach Café neked szól.

Most itt a lehetőség, hogy rendbe rakd az online megjelenésed!

  • Hogyan készíts egyszerűen hívogató online felületeket?
  • Milyen módszerekkel lehet gyorsan elkészíteni az online megjelenésed?
  • Hogyan tudsz pusztán a social média képeiddel érdeklődőket szerezni?

Vendég előadónk Richie Miller Grafikus, arculattervező - dolgozott már együtt multikkal, állami szervezetekkel, és tanácsadókkal - most trénerekre szabott handouttal készül nekünk.
Ezen az alkalmon együtt fogjuk elkészíteni az online jelenlétünk alapjait, és olyan általános ökölszabályokkal is megismertet majd bennünket, ami a jövőben folyamatosan megkönnyíti az online vizuális kommunikációt. Ezek mellett meg tudjátok beszélni az olyan kérdéseket is, mint pl. kell-e grafikus egy szolgáltató/ tréner/ coaching vállalkozás kezdetén, érdemes-e logótervezésért fizetni és természetesen felteheted saját kérdéseidet is.

Gyere el és készítsük el együtt interaktívan a megnyerő online megjelenésed alapjait!

A program interaktív és személyre szabott. Ha szeretnéd, hogy legyenek még ilyen események kérlek adománnyal járulj hozzá a hely fenntartásához. A részvétel csak regisztrációval lehetséges, a terem befogadóképessége korlátozott!

Kérlek jelezd a részvételedet jobb oldalt (vagy mobilnézetben lent) a Jelentkezés gombra kattintva!

Önfejlesztők Háza Szakmai Közössége

Szeretnénk az egyéni szakmai fejlődésedet tudatosan támogatni. Szeretnénk ha "szakmai éned" mellett teljes valóddal képviselnéd mindazt, amit fontosnak tartasz. Szeretnénk, ha értékeiddel, szenvedélyeddel, kreativitásoddal vennél részt a közös együttműködéseinkben. Ehhez biztosítunk neked teret az Önfejlesztők Háza Szakmai Közösségében! Legyen szó networkingről, a te területed bemutatásáról a negyedéves nyílt napunkon, vagy a fel-felbukkanó szerelemprojektjeidről - teret és megvalósító társakat találsz ezeknek a megmutatására a közösségi irodánkban.

Kérlek jelezd a részvételedet jobb oldalt (vagy mobilnézetben lent) a Jelentkezés gombra kattintva!

Exportálom

Meg is oszthatod