Coach Café – Kezdd lendülettel a hetet!
08:50-12:00 - 2020-02-10

Programsorozatunk, a Coach Café - trénereknek, pszichológusoknak, önismereti szakembereknek szól. Két hetente hétfőnként, 9-12 óra között várunk szeretettel minden szakmabelit, aki szeretne közösséghez tartozni, szaktudását másokkal megosztani, egy finom kávé mellett kapcsolatot építeni és megismerni egy olyan teret, ahol a tudatos önfejlesztésre az egyéni fejlődéstől a közösségi értékteremtésig van lehetőség.

Napi témánk mindig más, amiben hasznos tudást kapsz legyen szó akár eszközhasználatról, módszertani kóstolóról, vagy társterületekről pl. marketing.

Kérlek jelezd a részvételedet jobb oldalt (vagy mobilnézetben lent) a Jelentkezés gombra kattintva!

Önfejlesztők Háza Szakmai Közössége

Szeretnénk az egyéni szakmai fejlődésedet tudatosan támogatni. Szeretnénk ha "szakmai éned" mellett teljes valóddal képviselnéd mindazt, amit fontosnak tartasz. Szeretnénk, ha értékeiddel, szenvedélyeddel, kreativitásoddal vennél részt a közös együttműködéseinkben. Ehhez biztosítunk neked teret az Önfejlesztők Háza Szakmai Közösségében! Legyen szó networkingről, a te területed bemutatásáról a negyedéves nyílt napunkon, vagy a fel-felbukkanó szerelemprojektjeidről - teret és megvalósító társakat találsz ezeknek a megmutatására a közösségi irodánkban.

Kérlek jelezd a részvételedet jobb oldalt (vagy mobilnézetben lent) a Jelentkezés gombra kattintva!

Program időbeosztása

  • 08:50 - 09:15 : Érkezés, kávézás
  • 09:15 - 09:45 : Business Rapid Randi
  • 09:45 - 10:00 : Szünet
  • 10:00 - 11:30 : A közösségi értékteremtés
  • 11:30 - 12:00 : Kötetlen beszélgetés, körbetekintés

Exportálom

Meg is oszthatod