Ellenbacher Barbara

ELÉRHETŐSÉGEK

felelemeskenyelem@gmail.com

KÜLDETÉSEM

Küldetésem az, hogy megosszam azokat a MindHack eszközöket, amit a leghatékonyabbnak találtam olyan érzések pozitív irányba fordításán, mint a félelem, harag vagy bűntudat. Szeretném ha mások is felfedeznék azt, hogy mekkora értéke van annak, ha megtanulják a figyelmüket befelé irányítani és ezáltal képessé válnak önmaguk fejlesztésére.

HOGYAN KAPCSOLÓDOM AZ ÖNFEJLESZTŐK HÁZÁHOZ?

A Félelem és Kényelem blogot írom, aminek a témáit az Önfejlesztők Házának köszönhetően ki tudom most már vinni az offline térbe is. Az első programom a Kérdezz-Felelek Másként, ami egy megosztó kör és arra hivatott, hogy teret nyisson elmélyült beszélgetéseknek. Ezenkívül fogok még tartani előadásokat és workshopokat is a jövőben.

RÓLAM

Keresem az utam vagy éppen keresem az úton magam. Ki tudja? Az elmúlt néhány évben az önismeret vált a legfontosabbá számomra. A Félelem és Kényelem blog elindítása és a programok szervezése is része a folyamatnak. Egy régi korszak lezárása és egy újnak a megnyitása. Átmenet, ami mindig feszegeti az ember tűrőképességét.

Lezárás, mert a tapasztalásaimban eljutottam egy olyan pontra, ami már nem egy képlékeny massza, hanem a megélések kikristályosodott esszenciája.

Nyitás, mert ezeket az élményeket, már nem tudom tovább bent tartani. Minden egyes alkalommal azzal a szándékkal ülök le írni, hogy tovább adjam azokat a felismeréseimet, amik a legmélyebb változást hozták el az életemben. 

Az önismeret egy soha véget nem érő út, hiszen minden egyes helyzet, esemény vagy ember tükörképet nyújt az éppen aktuális állapotunkról. Minél mélyebben és elfogadóbban elemezzük a jelen pillanatot, annál hamarabb fog letisztulni ez a kép. Az igazság az, hogy bármi, amit megosztasz magadról, azzal nem csak rólad tanulok, hanem saját magamról is. Ha pedig nyitott vagy rá, akkor  te is ugyanúgy felfedezheted magadat, másokban.