Donkó Petra Dorina

ELÉRHETŐSÉGEK

kristalytisztakarizma@gmail.com

KÜLDETÉSEM

Küldetésem az emberek hitének visszatalálása önmagukhoz, kristály tisztán értsék és megértsék belső világukat, hisz Mindenkiben benne van az Ősi Magja, csak tudni kell használni is, ami nem minden esetben egyértelmű a mai feleslegesen túlinformált és rohanó világban. A „minden fejben dől el” életfilozófia erősítését és bizonyossá tételének  teremtjük a saját világunkat és valóságunkat, ez a nagyszerű a szabadságunkban.

A Szeretet Ládikáink tartalma pedig csak rajtunk múlik. Figyeljünk arra, hogy virágaink megfelelő vízmennyiséget kapjanak locsolás közben. Néha le lehet térni az Arany Középútról, természetes emberi tett, de hosszú távon nem érdemes mert eltévedünk.

HOGYAN KAPCSOLÓDOM AZ ÖNFEJLESZTŐK HÁZÁHOZ?

Az Önfejlesztők Háza otthont ad nekem. Otthonnak nevezem azt a helyet, ahol a legjobb önmagam lehetek, ahol megértést kapok, őszintén tudok szeretetet adni és befogadni, ahol adni jobb, mint kapni és ahol megnyugvásra lel lelkem, egy jókedvű, jobb élettér helyszínén.

Kristálytiszta Karizma

Kisugárzásod a belső világod láthatósága a külvilág számára. Amikor önazonos vagy, energiáid harmóniában munkálkodnak. Közösségszervezőként szívügyem, hogy minél több önfejlesztő közösség jöjjön létre és az egyéneknek olyan mintákat adjak át, amik által ők is megélhessék színtiszta kisugárzásuk teljességét.

Programjaim

3K - Közösségi Keltető Kör

A 3K arra hív Téged, hogy részese légy egy olyan közösségi körnek, ahol felkelted a benned munkálkodó energiákat, gondolatokat, az ősi kreativitást.