Megnyitó és ajándék marketing workshop jegyek átvétele

Önfejlesztés, mint társadalmi vállalkozás – Bemutatkozik az Önfejlesztők Háza Ajándék marketing workshop jegyek átvételéhez Kattints

A Coach Marketing Suli 1. workshopjának témája minden tanácsadó, coach, tréner vállalkozás alapja és dilemmája:
 
𝑯𝒐𝒈𝒚𝒂𝒏 𝒆́𝒑𝒊́𝒕𝒔𝒆𝒌 𝒑𝒓𝒐𝒇𝒊 𝒕𝒂𝒏𝒂́𝒄𝒔𝒂𝒅𝒐́𝒊 𝒎𝒂́𝒓𝒌𝒂́𝒕?
 
A márkaépítés minden üzletágban nélkülözhetetlenül fontos, hiszen ha van márkád, akkor minden megvan.
 
A Coach Marketing Suli 1. workshopján:
végigvezetlek a személyes bizalmi márka építés folyamatán
megalkotunk egy a vállalkozásodra szabott egyedi márka víziót
kész step-by-step tervvel térsz haza
 
A Coach Marketing Suli előadójáról:
 
“Marketing menedzserként az autóiparban, a műszaki kereskedelemben, az interior designban, és az egészségügyben is proaktívan, sikeresen segítettem marketing módszereimmel az ügyfeleimet. Egyik ügyfelem nehezen marketingezhető célcsoportja számára felépített értékesítési tölcsér (funnel) segítségével 2017-ben 1 év alatt csaknem 4-szeres, +47 620 000 Ft forgalomnövekedésnek köszönhetően sikerült duplázni a dolgozói létszámot.
 
𝑴𝒊𝒆́𝒓𝒕 𝒄𝒐𝒂𝒄𝒉 𝒎𝒂𝒓𝒌𝒆𝒕𝒊𝒏𝒈?
 
Mert egyetértek Veletek abban, hogy nem mindegy, milyen humán környezetben nőnek fel a gyermekeink. Milyen emberek között fognak élni, szeretni, és alkotni. Nektek tudok a leghatékonyabban segíteni, ugyanis megvan az az “igazságtalan” előnyötök, hogy a kereslet igényei szerint tudjátok alakítani a szolgáltatási palettátokat. Mivel én is egy coaching kihívás során találtam rá a FlyFunnels® ötletére, a területetek különösen közel áll a szívemhez. Eredményesen építek számotokra egyedi, máséhoz nem hasonlítható, profitmaximalizáló ügyfélutakat, és most a Coach Marketing Suliban Titeket is megtanítalak erre!
 
Nagy örömmel várom, hogy személyesen is találkozzunk!
 
𝐒𝐳𝐚𝐛𝐨́ 𝐕𝐚𝐥𝐞́𝐫𝐢𝐚
coach marketing specialista
FlyFunnels®
fly-funnels.com
 
PS: Ezoterikus, feng sui, asztrológiai, és egyéb hasonló témában nem tudok segíteni, mivel ezeket a módszereket nem tartom elfogadhatónak. Ha ilyenekkel foglalkozol, kérlek, ne jelentkezz!
szeptember 15 @ 09:30
09:30 — 10:00

Bátorság Nagyterem

Fodor István, Süle Vivien