Psycraft, az önismereti RPG

Mit szólnál hozzá, ha lenne egy eszközöd, amivel mérhetővé teszed a soft skilljeid fejlődését? Ha lenne egy olyan iránytűd, ami GPS módjára vezet az önfejlesztés útvesztőjében, ha tudod már merre akarsz menni.
A Psycraft egy olyan mobil-app, amivel a környékeden található legjobb, ellenőrzött és értékelt önismereti eseményeket böngészheted, megtervezheted és követheted a fejlődésedet lépésről-lépésre.
Mindez játékosítva, mint egy RPG játékban, ahol a karaktered saját személyiséged, ahol a küldetéseket teljesítve pontokat és jelvényeket gyűjthetsz és szinteket léphetsz önmagad legjobb verziója felé!

Az alkalmazás éppen fejlesztés alatt áll, ha téged is érdekel, hogy hol tartunk, gyere el és bemutatjuk. Az előadás résztvevőit felhasználható kreditekkel és extra lehetőségekkel jutalmazunk, miután a rendszer elindul!

PSYCRAFT – Lépj szintet!

Matyi Csongornak hívnak, és emberek fejlesztésével foglalkozom.

Végzettségem szerint kutatópszichológus vagyok, diplomámat az ELTE-n szereztem.
Noha tanácsadással is foglalkozom, igazából a tömegekhez szeretném közelebb vinni mindazt, amit a pszichológiai tudás és szemlélet megoldásként tud nyújtani változatos élethelyzetekben. Ezért inkább pszicho-edukátornak tartom magam, mint terapeutának
.

szeptember 15 @ 13:00
13:00 — 14:00

Teremtés Tárgyaló

Matyi Csongor