Kreatív áramlás – Előadás gyakorlati lépésekkel Találj vissza a saját FLOWdba, valósítsd meg az ötleteidet és élj könnyedén!

Kreatív áramlás – Előadás gyakorlati lépésekkel

Találj vissza a saját FLOWdba, valósítsd meg az ötleteidet és élj könnyedén!

Ismerős érzés, hogy sok ötleted van, de azok nagy része elúszik, és nem valósítod meg őket? Hogy valamiért megtorpansz, beragadsz, leragadsz és néha úgy is érzed, hogy másokhoz képest lemaradsz? Máskor pedig mintha fogalmad sem lenne, hogy mit is csinálj, mibe kezdj, vagy folytasd-e azt, amit elkezdtél, pedig belül érzed magadban az erőt?

Ez az előadás és a benne elhangzó gyakorlati lépések azt a célt szolgálják, hogy Te magad visszatalálj abba a ’sávba’, abba az áramlásba, ami a ’tiéd’. Azokhoz a tevékenységekhez, amelyekben örömödet leled, melyek feltöltenek és közben nagyszerű dolgokat hozol létre.

Ha pedig útközben bekapcsol a kishitűség, a megfelelés, a félelmeid és a másokkal való összehasonlítás, akkor azt észrevedd, tudatosan felold, nézőpontot válts és visszakapcsolódva Önmagadhoz szabadon tovább áramolj.

Ez a gyakorlatorientált előadás, abban segít, hogy:

– Újra ráhangolódj Önmagadra és tudatosítsd, mi neked az öröm, milyen dolgokban élted és éled meg a teremtés örömét.
– Tökéletességmánia, kontroll, agyalás és stressz helyett akcióba lépj és élvezd a folyamatot bármit is hozz létre.
– Képes legyél tudatosan a figyelmedet megtartani, azon, amit igazán szeretnél.
Könnyen tudj ’útközben is’ választani, döntéseket meghozni.
Meg merd osztani és másoknak megmutatni Önmagadat és azt, amit létrehoztál.
A szívedből teremts szeretettel és ne az EGO-dból, a félelemből, elismerésvágyból, érdekekből azért, hogy ‘valaki’ legyél ebben a világban.

Nézőpont tágító kérdéseket, segítő tanácsokat kapsz ahhoz, hogy valóban örömödet leld az életedben, hogy áramlásban, bőségben élj, úgy, hogy közben csodálatos dolgok jönnek létre általad.

Az előadást tartja:
Varga Orsi
Vállalkozó, a Csodálatos Életeink önismereti blog írója, az Énegyetem mentora

“Az én szándékom az, hogy mind visszakapcsolódjunk ahhoz a kreatív forráshoz, Aki mi maguk vagyunk. Meglátásom szerint semmi más dolgunk nincs mint ’hagyni az áramlást’, ha pedig tudatosság és szeretet van bennünk – nem pedig félelem – akkor könnyedén minden kerek egésszé áll össze. Ez a FLOW, az örömteli és áramló élet alapja.”

Varga Orsi

szeptember 15 @ 16:00
16:00 — 17:30

Bátorság Nagyterem

Varga Orsi