Énegyetem | Válj láthatóvá!

Az Énegyetem nem csak a tanulni, de a tanítani vágyókat egyaránt inspirálja programjaival. Most azért jöttünk, mert küldetésünk támogatni minden olyan kezdeményezést, amely megosztja a teret, a tudást és közösséget formál. Ebben a 3×20 percben ha tréner, coach vagy pszichológus vagy, beizzítjuk a benned élő vállalkozót, az alábbi előadásokat hallhatod:
  • Ego helyett szívből vállalkozni (Varga Orsi)
  • Szolgáltatók online stratégiájának lépései (Marczinkó Ági)
  • Ügyfélszerzés és bevétel növelés a gyakorlatban (Bedő Tamás)

A program során három összefüggő inspirációs előadást hallhatsz. Részletesen olvass az előadókról és előadásaikról alább:


Küldetésed hogy másoknak segíts? Akkor itt az idő: 

Válj láthatóvá!

Alkosd meg, használd az intuíciód, nyomd meg a play-t, és posztolj!

  • Hogyan használd okosan az online teret?
  • Hogyan tudsz kihozni belőle még többet, úgy, hogy értéket adsz a világnak?
  • Hogyan válhatsz hiteles mentorrá?

Töltsük fel lélekkel együtt az online teret!

Lehetsz coach – tréner -, legyen az elnevezés bármi, ahhoz, hogy hiteles legyél neked is változnod, fejlődnöd kell folyamatosan, hiszen ebben a világban egyetlen ami állandó:

a változás.


3×20 perc előadás, a benned élő vállalkozó beizzítására:

Ego helyett szívből vállalkozni 

Amikor van 1 ötletünk, ami igazán a szívügyünk, elkezdjük érezni a lelkesedést, és sokszor lendületesen neki is állunk a megvalósításnak. Örömből indulunk….igen ám, de mi van ha útközben közbeszól az Ego? Mi történik, ha egyszercsak titkon ‘valakivé’ szeretnénk válni azzal, amit csinálunk? Vállalkozónként a saját utamon és mások útján is látom, hogy milyen különböző eredményeket hoz – a belső, és ezzel együtt a külső világunkban is – ,ha teljesen szívből tesszük azt, amit teszünk, és azt is, ha letérünk erről az útról. Előadásomban arról is beszélek, milyen ereje van annak, ha egységben gondolkodunk, és még a segítő szakmában sem történik meg az azonosulás az egyes szerepekkel, végzettségekkel, hanem helyette inspiráló társakként tekintünk egymásra.

Varga Orsi– az Énegyetem mentora, vállalkozó, A ‘Csodálatos Életeink’ önismereti blog írója

Szolgáltatók online stratégiájának lépései

Az iskola/tanfolyam befejezésekor ott állsz egy szuper papírral a kezedben az oklevélosztó után. Hogyan tovább? Mik azok az online lépések, amelyek elvezetnek egy biztos megélhetés felé? Ezekre igyekszem áttekintő választ adni az előadás során, ahol bemutatom Neked a tapasztalatomat, amely több mint 20 szolgáltatóval való online marketing együttműködésekből alakult ki.

Marczinkó Ági vagyok az Énegyetem online marketingese, a feladatom, hogy minél több emberhez megismerje és részese legyen egy új oktatási rendszernek, ahol nem a külső körülmények, hanem a belsőnk megismerése a cél. A marketing mellett ezt jóga- és meditáció gyakorlása azok, amelyeket jótékony hatásait a mindennapokban is alkalmazom magamon és tanítványaimon.

Ügyfélszerzés és bevétel növelés a gyakorlatban

A segítő szakmával foglalkozó személyek gyakran megfeledkeznek róla, hogy saját maguk egyben vállalkozók is. Megannyian vannak olyanok, akik szeretik a hivatásukat, viszont kihívást jelent számukra az ügyfélszerzés, eladás és bevétel növelés.

Az előadás során megosztom gyakorlati tapasztalataimat, amelyekre szert tettem saját utamon, más coachokat mentorálva, illetve világszinten elismert coachoktól tanulva, azzal kapcsolatban, hogyan építsünk sikeres vállalkozást segítőként, miközben hatással vagyunk emberek életére.

Bedő Tamás, coach, mentor


Mi az Énegyetem?

Az Énegyetem egy olyan formabontó oktatási platform, ahol a múltbéli módszereket felrúgva, olyan szuper “tantárgyakat” sajátíthatsz el mint, empátia, békés konfliktusmegoldás, asszertív kommunikáció, fenntartható táplálkozás, jóga, meditáció, és kurzusok a szerető kapcsolatok alapjairól.

Mindezt online videokurzusok, élő inspirációs estek, workshopok formájába öntjük. Mert a tanulás egy élethosszig tartó, örömteli utazás, ahol folyton újabb készségek elsajátítására van szükséged”

Németi Roland vagyok, az Énegyetem alapítója, és az én küldetésem az, hogy összegyűjtsem azokat a tanítókat, mentoroknak, akik saját tapasztalataikon keresztül új színt, új megközelítést mutatnak a világnak.

Mentorainkkal, egy átfogó képzést fejlesztünk, amely az életed több területén támogat téged, és valós változást hoz létre benned. Segítünk abban, hogy megfogalmazd és feltedd saját kérdéseid, és ne a hiedelmeidet, az “ökör-szabályokat” kövesd.

Megtanultam ez idő alatt, hogy ne konkurenciaként tekintsek a hozzánk hasonló vállalkozásokra, hanem inspirálódjak belőlük, hogy integrálódjunk, és közben soha ne tévesszük szem elöl a lényeget:

Azért dolgozunk, hogy jobbá tegyük a világot.

szeptember 15 @ 12:00
12:00 — 13:00

Bátorság Nagyterem

Énegyetem