Bérlés előtti tudnivalók

Termek

4 db tréningterem, 2 db coachingszoba és 1db kezelőhelyiség vár az Önfejleszők Házában. Termeinket a Teremhasználat fülön a képekre kattintva nézheted meg, felszereltség szerint részletesen is.

Parkolás

Parkolni a Nagykörúton belül, (3061 zóna) hétköznap 08:30 – 20:00 óra között 440 Ft / óra díjon lehet (maximális várakozási időtartam: 180 perc), Nagykörúton kívül (3062 zóna) pedig hétköznap 08:30 – 18:00 között 350 Ft / óráért. Hétvégén díjmentes.
Mobilfizetési applikációkat EZEN az oldalon tölthetsz le a telefonodra, mellyel a parkolás elindítását és leállítását, valamint a parkolás díjának azonnali utalását is el tudod intézni.
Telefonhívással
Mobilparkolás telefonhívással csak arra a rendszámra indítható el, amelyhez a regisztráció során ezt már korábban hozzárendelte a www.nemzetimobilfizetes.hu oldalon.
Indítás: +36 1 989 ZÓNA (+36 1 989 1234)
A hívást követően egy női hang igazolja vissza a parkolás sikeres elindítását: “Parkolás indítás kérését feldolgoztuk. Parkolása elindult.”
Leállítás: +36 1 989 ZÓNA (pl: +36 1 989 1234)A hívást követően egy férfihang igazolja vissza parkolása sikeres leállítását: “Parkolás leállítási kérését feldolgoztuk. Parkolását leállítottuk.”
SMS küldéssel
SMS üzenet küldésével bármely regisztrált rendszámra indítható parkolás.
Indítás: +36 30 344 4805
Küldendő SMS szövege: ZÓNA Rendszám
Leállítás: +36 30 344 4806
Küldendő SMS szövege: STOP RENDSZÁM

Megközelítés

Bazilikától autóval, vagy Arany János utcai M3 metrómegállótól sétálva a Zichy Jenő utcán a Nagymező utcai kereszteződés után található a 32. szám. Az Oktogon és Opera metrómegállótól 5-5 perc sétára található a Ház. Közvetlenül mellettünk a Nagymező utcán tesz le a 78-as troli a Keleti pályaudvarról érkezve és a 70-es troli a Városligetből.

Szoba elfoglalása

Órabérlés esetén bérlés előtt 15 perccel lehet érkezni és maximum 10 perccel előbb elfoglalni a termet. Napközbeni, egész napos és esti bérléseknél 30 perccel előbb lehet elfoglalni a termet. Foglalás esetén mindig írásban egyeztetünk a részletekről.

Program megtartása

A termek rendeltetésszerű használatát a Házirend írja le, kérjük ezt betartani. Hangos programok, kreatív alkotófolyamatok (pl bármely festés, temperázás, zeneeszközös énekprogramok) esetén sajnos nem tudunk fogadni benneteket.

Bizonyos esetekben, ha a többi termünkben nincs olyan ügyfelünk, tehetünk kivételt (pl lakáskoncert, hangszermentes énekpróba), viszont ezt minden esetben előre kell jelezni.

Étel-ital a termekben

A termekben étkezni NEM lehet, ha mégis vinnél be rágcsálni valót, kérlek előre jelezd és vállald, hogy a lehullott darabokat felsepred. Italt csak zárható palackban lehet bevinni, vagy elkülönített asztalon tárolni az egyéni csészéket-bögréket. Kérlek, ha vízen kívül teát, vagy kávét fogyasztotok a teremben, fokozottan ügyeljetek arra, hogy a padló helyett erre elkülönített asztalra helyezzétek őket.

Terem elhagyása

A termet a bérlés végétől számítva 10 percen belül kell elhagyni, ezután minden megkezdett fél órával számolunk el.

Elszámolás és havi elszámolás

Az egész napos, napközbeni és esti időszaki bérléseknél előre számolunk el, óradíjas bérlések esetén utólag. Azon ügyfeleink, akik rendszeresen 1-2 órás ülésekre bérlik a termeinket havi elszámolásban vannak, külön táblázatban vezetjük a teremhasználatot és hó végén egy számlát állítunk ki.

Mennyiségi Kedvezmény

10% kedvezmény jár 3 egymást követő hónapon belüli 9 alkalom előre foglalása és a végösszeg felének előre fizetése esetén. (Melyek vegyesen az egész napos, napközbeni és esti bérlésekből állnak.)

A foglalási díj másik felét 1,5 hónapon belül kell megfizetni.

Érdekel, mások hogy érezték magukat nálunk? Olvasd el az ajánlásaikat Facebookon!

Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan foglalhatok?
Ezen a linken tudsz foglalni, az oldal alján a teremfoglaló lapot kitöltve: onfejlesztok.hu/teremhasznalat#teremfoglalolap
Hol tudom megnézni, hogy mikor szabad a terem?
A Teremhasználat oldal alján találod a naptárat: onfejlesztok.hu/teremhasznalat#naptar
Mennyi idővel előtte lehet lemondani egy foglalást?
Az online megrendelt és kifizetett foglalást csak áthelyezni lehet a megrendeléstől számított 2 hónapon belüli időpontra. Előre ki nem fizetett foglalásokat órabérlés esetén 24 órával, minden más esetben 48 órával előtte kell lemondani. Ha ezen belül mondod le, akkor ki kell fizetni a terem teljes árát.
Hol találom az Önfejlesztők Házát?
1066 Bp. Zichy Jenő u. 32. szám alatt találsz minket, a kapucsengőnk 64-es, viszont foglalásodba automatikusan megkapod a kapukódot és fent a bejárati ajtó nyitásának lépéseit, így önállóan tudod igénybe venni a foglalt termet, amit előkészítettünk neked.
Van recepció? Fog valaki fogadni engem érkezéskor?
Igen, első bérlésedkor mindig segítünk az ügyfeleid fogadásában és eligazításában. A továbbiakban már csak akkor, ha külön kéred és a csoport létszáma indokolja.
A terem elhagyásakor lesz ott valaki?
Mivel nagyon egyszerű a zárás, ezért késő estig tartó programok esetén nem szoktunk végig maradni, a program előtt beszéljük át, hogy mi az az 1-2 dolog, amire ügyelni kell. Első bérlésed után már a közösség tagjaként tekintünk rád, érezd otthon magad.
Milyen felszereltségű a konyha és a vizesblokk?
A Teremhasználat oldalon találod a Konyha és a Vizesblokk képére kattintva találod a részleteket. 3 db Wc és felszerelt konyha található a Házban.