Balogh Nikolett

ELÉRHETŐSÉGEK

baniqueen8@gmail.com

KÜLDETÉSEM

Küldetésem, hogy biztonságos teret teremtve és eszközöket biztosítva a növekedéshez/fejlődéshez/fejlesztéshez támogassalak mindenben, amire megegyezünk;

  • szabadítsuk fel erőforrásaidat, hogy még jobban beleérezhess a lényegi potenciálodba;
  • lehetőségeket teremtsünk, kapukat ott, ahol eddig esetleg csak falakat láttál…

Amikor szívesen megtapasztalnád a holisztikus megoldás fókuszú coaching áldásos hatásait: várlak szeretettel egy személyes alkalom keretében az Önfejlesztők Házában & online is.  🙂 

Lelkesedéssel állok elébe, hogy legjobb professzionális énemet mozgósítva közelebb és közelebb kísérhesselek a Te legjobb énedhez és elképzeléseidhez, a találkozónktól várt ideális kimeneteled felé terelgetve a közös itt & most áramlást.

HOGYAN KAPCSOLÓDOM AZ ÖNFEJLESZTŐK HÁZÁHOZ?

Az Önfejlesztők Házával már a nevében is tudok azonosulni, és fontos számomra a tudatos közösség, a kölcsönösen előnyös kapcsolódások, együttműködések létrehozása, fenntartása.

Minősített, folyamatosan fejlődő Life Coach szakember vagyok, pszichológiai háttérrel és számos módszerrel; kreatívan személyre szabott, egyedi módon használt eszközökkel.

A pszichológián és a coachingon túlmutató holisztikus gyógyítóvá válás útját járom. Online és offline üléseket, csoportokat, workshopokat tartok angol és magyar nyelven.

Célom, hogy inspiráljam és támogassam az embereket (és magamat:) a dinamikus egyensúly, egész(leges)ség és az integráció felé; az önismeret elmélyítése, kinyílás és kapcsolódás, kapcsolatba lépés önmagukkal és másokkal (bármilyen kapcsolat, beleértve az alternatív stílusokat is, pl. poliamor ;).